Salomon S-Lab Sense 5 Ultra hungary

Salomon közelmúltban érte el nekünk ORM, hogy milyen cipőt szeretnénk próbára. Amikor nem a legjobb Cipő Akadály pálya Racing cikket egy kicsit vissza a cipő említette nekünk észrevételeit, magántulajdonban üzenetben, és e-mailben. Miután néhány alapos megfontolás mellett döntöttünk ezt a cipőt, mert felismertük, esetleg felfedezni egy csiszolatlan gyémánt. A Salomon S-Lab Sense 5. felső sorban cipő, hogy épül a teljesítmény és a sebesség a nyomvonalat. Sajnos néhány dolog, hogy ez egy jó nyom cipő, hogy ez nem olyan nagy, akadály verseny.

Salomon S-Lab Sense 5 Jellemzők

Gyors száradás Mesh – Ez a cipő könnyű és légáteresztő, amelyek nagyrészt annak tulajdonítható, hogy a háló, amely magában foglalja a nagy része a cipő felső. Mint látható a képeken ez legtöbbször átlátni és az nem tartalmazza a víz. Nem tudom, milyen jól fog működni ez a hosszú távú tartósság ellen sziklákon, de kiállta a meglehetősen technikai pályák eddig.

Belső tok – Salomon utal erre, mint “EndoFitTM”. Ez alapvetően egy kissé kemény hüvely, hogy megy a láb ágy a cipő, hogy a nyelv, amely az egész hossza a nyelv. Benne vagyok a kerítés ezt a funkciót, mert szeretem a kényelmes érzés, de ugyanakkor azt is megtapasztaljuk a fájdalmat, a lábam, amikor a cipő túl szoros. Ez az összeg a snugness vágás nagyon közel értem, de ez nem okozott fájdalmat, tett egy megszokni.

Fűzés rendszer – A fűzés rendszer egy elég szabványos, de nagyon jól tette gyorsan húzza fűzés rendszer. Én személy szerint inkább normális csipkék, de ez nem a vége a világnak. Tették hozzá olyan funkció, amely több cipő cégek is igénybe vehet egy tipp – a csipke zsebében. Miután húzza ki a csipkék, hogy a kívánt szorító hurok őket lejjebb a nyelv, és akkor is behajt vissza fel a felső terület a nyelv ebben a speciális zsebben.

Távolodva a markolat, ezek a cipők csodálatos hegyi futás és edzőcipőt a legtöbb más szempontokat. Úgy érzik, a rendkívüli fény össze az összes többi nyomvonal cipőt fog futni jön, alig 8 oz. Ha nem kell egy csomó támogatást a cipő ezek lehetnek egy álom ultra futás nyomvonal cipő az Ön számára. Futottam mintegy 100 mérföldre ezekben néhány hét, hogy volt nekik, és ők felemelte nagy, és úgy éreztem, mint egy balerina, a könnyedség ez a cipő, miközben ugrált körbe gyökerek és szikláról sziklára.

Az utolsó dolog, hogy ki állt volt a lefolyó-képesség / szellőzést összes légtelenítő a cipő. A teljes felső többnyire nyílások (mesh) vagy szintetikus anyag a háló, amely nem rendelkezhet a kevés vízzel. Futottam az esőben egy párszor tesztelés közben a markolat, hogy én beszéltem a fenti, és úgy érezte, az azonos súlyú, amikor elkezdtem befejezésekor én fut.

Salomon S-Lab Sense 5 Tartósság

Nem volt kérdés egyáltalán a tartósság a Salomon S-Lab Sense 5 Ultra. Emberek voltak problémák a nagyobb fülek az SG változata őket, de a cipőmet így szinte semmi jele a kopás, csak piszok rájuk a pályák. Én valójában milyen meglepett, hogy mennyire jól a felső kiállta ahogy már elakadt őket sziklák és rántotta körül ösvények, mert olyan könnyű és vékony megjelenésű.

“Salomon S-Lab Sense 5 Ultra hungary” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.